Niezmydlające się frakcje z awokado?

Najprostsze odpowiedzi często kryją się w naturze. Otóż, ten niepozorny, zielony owoc zawiera unikalne składniki – niezmydlające się frakcje olejów, które pomagają złagodzić objawy ChZS.

Zastanawiasz się pewnie, dlaczego po prostu nie zjeść awokado?

Problem w tym, że naturalne oleje uzyskane z owoców awokado zawierają tylko 2% tych wyjątkowych frakcji niezmydlających. Oznacza to, że musiałbyś zjeść całą górę tych owoców, aby osiągnąć pożądany efekt. Ale kto by chciał zjeść tyle awokado?

Oczywiście, jest coś nieodpartego w posiadaniu awokado na śniadanie, ale kiedy chodzi o stawy… cóż, czasem nawet natura potrzebuje małej pomocy od nauki.

Piascledine zawiera również niezmydlające się frakcje olejów soi.

W produkcji Piascledine wykorzystujemy najnowocześniejszą opatentowaną technologię, aby wyciągnąć te skarby z awokado i soi, zamykając je w jednej kapsułce.

W skład leku Piascledine wchodzi:

100 mg niezmydlających się frakcji z oleju z awokado

200 mg niezmydlających się frakcji z oleju z soi

Kluczowe znaczenie ma nie tylko sama obecność niezmydlających się frakcji, ale także sposób ich pozyskiwania i gwarantowana jakość.

Laboratoria Expanscience™, producent leku Piascledine, są światowym liderem w produkcji i kontrolowaniu jakości tych składników.

Gdy produkuje się olej z awokado w Laboratoriach Expanscience™, wykorzystuje się świeże owoce, głównie odmiany Hass i Fuerte. Są one krojone i suszone, aby maksymalizować ilość pozyskiwanej niezmydlającej się frakcji. Po wysuszeniu owoce są tłoczone, uzyskując olej.

Z kolei olej z soi uzyskuje się przez zgniatanie i dodawanie rozpuszczalnika, a następnie suszenie i rafinację uzyskanego ekstraktu. Dzięki temu gwarantowana jest najwyższa jakość składników aktywnych.

Właściwości niezmydlających się frakcji z awokado i soi

  • wpływają bezpośrednio i pośrednio na tworzenie składników chrząstki (kolagenu i proteoglikanów, np. agrekanu) przywracając ich fizjologiczne proporcje w stawie
  • mają działanie ograniczające degradację składników chrząstki
  • zmniejszają wytwarzanie substancji prozapalnych